tag:blogger.com,1999:blog-2741143036501304878.post1170451662206182575..comments2024-03-09T21:30:45.681+01:00Comments on k o n y h a t ú r a: Csalamádéwannahttp://www.blogger.com/profile/01761092912857091601noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2741143036501304878.post-28397876855168054792012-09-19T13:40:42.201+02:002012-09-19T13:40:42.201+02:00Wanna, annyi különbséggel csinálom, hogy rakok be...Wanna, annyi különbséggel csinálom, hogy rakok bele 1mokkás kanálnyi borként és nem szoktam sterilizálni, tehát nyersen megy a polcra. A fejtető állítás itt is érvényes a lé miatt. Rosinahttps://www.blogger.com/profile/07159221492155724692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2741143036501304878.post-44583973531944546162011-10-15T18:04:08.131+02:002011-10-15T18:04:08.131+02:00vicuska@én nem ítélem el a szalicil használatát, n...vicuska@én nem ítélem el a szalicil használatát, nagyanyáink is használták :). Nem tudom megítélni mennyire ártalmas, vagy nem, már "tudományosan" sok minden elhangzott és annak az ellenkezője is,lásd tojásfogyasztás-koleszterin -probléma, de..., ha anélkül is tartósítható valami, akkor minek. Én ezért nem használok tartósítószert.wannahttps://www.blogger.com/profile/01761092912857091601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2741143036501304878.post-68884922154960912672011-08-28T22:55:32.666+02:002011-08-28T22:55:32.666+02:00Annácska, én így rakom el ősidők óta, ropogós, nag...Annácska, én így rakom el ősidők óta, ropogós, nagyon finom, mindenkinek ízlik, aki kóstolta! Neked nem fog tetszeni a szalicil miatt, pedig ilyen kis mennyiségben nincs ártó hatása :) http://vicuska13.blogspot.com/2010/08/csalamade-telere.html<br />Van sokkal jobb fotóm róla, amiben piros húsos paprika is volt, de nem találom a fotókat róla sehol :)Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2741143036501304878.post-48376413177781458302011-08-28T18:04:31.573+02:002011-08-28T18:04:31.573+02:00Csodás csemege és tényleg jó a színe.
Kis adagból...Csodás csemege és tényleg jó a színe. <br />Kis adagból is ugyanígy elkészíthető, még a zöldség-arányok sem annyira lényegesek (a hagymát kivéve, azt nem szabad túladagolni), só-cukor-ecet. Ennyi.<br />Vicuska, mi az, hogy nyersen?<br />Vagy sterilizálom, vagy tartósítószer kell bele, én az első variációt választom mindig. Vagy van egy titkos módszered? Megosztod?wannahttps://www.blogger.com/profile/01761092912857091601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2741143036501304878.post-9686404794929080362011-08-26T20:06:32.442+02:002011-08-26T20:06:32.442+02:00Imádom a házi készítésű csalamádét! De csak nyerse...Imádom a házi készítésű csalamádét! De csak nyersen rakok el!Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2741143036501304878.post-29977911362463831902011-08-26T13:13:01.455+02:002011-08-26T13:13:01.455+02:00Most annyira ennék ilyet, nagyon guszta:)Lehet, ho...Most annyira ennék ilyet, nagyon guszta:)Lehet, hogy egy kisebb adaggal megpróbálkozom én is.trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2741143036501304878.post-30323971625029267832011-08-26T13:02:24.803+02:002011-08-26T13:02:24.803+02:00Pompás, és a színe!!Pompás, és a színe!!Anazarhttps://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.com