k o n y h a t ú r a
relaxotour
2025-06-03
Zöld spárga morzsával
›
A spárga egy különleges, elegáns zöldség és még tart a spárgaszezon, használjuk ki. Mindegy melyiket választjuk, tökéletes előételek készíth...
2025-04-09
Brokkoli krémleves
›
A brokkoli a vadkáposzta egy termesztett változata. Rokonai közé tartozik a karfiol, a fejes káposzta, a bimbós kel és a karalábé. Fogyasztá...
1 megjegyzés:
2025-03-27
Karfiolleves
›
Azt hiszem, többször említettem, hogy levesekben "jó vagyok". Nálam a leves, mint előétel - ünnepektől eltekintve, amikor " m...
2025-03-19
Abált tokaszalonna
›
Ki ne szeretné? Igaz, nem éppen fogyókúrázóknak javasolt, de néha-néha talán megengedhető, mert nagyon finom. És mértékkel fogyasztva talán ...
2025-01-17
Grissini, azaz az olasz kenyérrúd
›
A grissini egy snack, "rágcsálnivaló", kenyérrúdnak is nevezik, olasz éttermekben gyakran van az asztalon. Lehet natúr vagy sima s...
1 megjegyzés:
2024-01-12
Tízperces csokidesszert - sütés nélkül
›
Ha valami gyors és finom édességre vágyunk, akkor erre a desszertre essen a választásunk. Csak pár hozzávaló kell hozzá és sütni sem kell. T...
2 megjegyzés:
2024-01-05
Lencsefőzelék zöld lencséből
›
Igaz, hogy elmúlt szilveszter - és általában mi magyarok, csak egyszer egy évben, szilveszterkor eszünk lencsét, biztos ami, biztos, hátha i...
2024-01-01
Korhelyleves
›
Ha szilveszter, akkor általában malacsült, lencse, virsli kerül az asztalra. És természetesen a kihagyhatatlan korhelyleves, amely igazán jó...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése