k o n y h a t ú r a

relaxotour

2025-06-03

Zöld spárga morzsával

›
A spárga egy különleges, elegáns zöldség és még tart a spárgaszezon, használjuk ki. Mindegy melyiket választjuk, tökéletes előételek készíth...
2025-04-09

Brokkoli krémleves

›
A brokkoli a vadkáposzta egy termesztett változata. Rokonai közé tartozik a karfiol, a fejes káposzta, a bimbós kel és a karalábé. Fogyasztá...
1 megjegyzés:
2025-03-27

Karfiolleves

›
Azt hiszem, többször említettem, hogy levesekben "jó vagyok". Nálam a leves, mint előétel - ünnepektől eltekintve, amikor " m...
2025-03-19

Abált tokaszalonna

›
Ki ne szeretné? Igaz, nem éppen fogyókúrázóknak javasolt, de néha-néha talán megengedhető, mert nagyon finom. És mértékkel fogyasztva talán ...
2025-01-17

Grissini, azaz az olasz kenyérrúd

›
A grissini egy snack, "rágcsálnivaló", kenyérrúdnak is nevezik, olasz éttermekben gyakran van az asztalon. Lehet natúr vagy sima s...
1 megjegyzés:
2024-01-12

Tízperces csokidesszert - sütés nélkül

›
Ha valami gyors és finom édességre vágyunk, akkor erre a desszertre essen a választásunk. Csak pár hozzávaló kell hozzá és sütni sem kell. T...
2 megjegyzés:
2024-01-05

Lencsefőzelék zöld lencséből

›
Igaz, hogy elmúlt szilveszter - és általában mi magyarok, csak egyszer egy évben, szilveszterkor eszünk lencsét, biztos ami, biztos, hátha i...
2024-01-01

Korhelyleves

›
Ha szilveszter, akkor általában malacsült, lencse, virsli kerül az asztalra. És természetesen a kihagyhatatlan korhelyleves, amely igazán jó...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Saját fotó
wanna
Konyhám lényegét talán legrövidebben így foglalhatnám össze: kísérleti konyha, szezonalitás, meglepő(-nek tűnő) párosítások, friss, jó minőségű alapanyagok, sok zöldség, sok hal, inkább szárnyas, torta, sütemény alkalmakkor
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.