A mentás és a zsenge zöldborsóleves után, itt van a tejfölös, citromos variáció. Ez is mesefinom. Elkészítése megegyezik a natúr változattal, annyi különbséggel, hogy a főzés befejezése előtt belekevertem 50 g krémes joghurt és 50 g tejföl keverékét, ügyelve a hőkiegyenlítésre (hogy a tejfölös keverék ki ne csapódjon).
Tálaláskor citrommal ízesítettem.
6 megjegyzés:
Hú,jó kis üde tavaszi leves. Kipróbálom!:)
Nagyon üde, azt hiszem még a zöldborsóval is megbarátkoznék ha elém tennének egy ilyen tálkával!
Nagyon fantasztikus, még így nem készítettem, de kipróbálom, köszi az ötletet.
Nagyon finom, tavaszias változat!!!
Szép leves :) és finom is lehet..., hogy készíted a csipetkét?
Nagyon finom lehet ez a leves!!!
Megjegyzés küldése