Ez lehet grillezett lazac, rácponty, halleves, és ami elmaradhatatlan az a borleves, a zöldségek és gyümölcsök.
Ha valaki úgy gondolja, hogy az idén "elszakad" a rántott hal-halászlé párostól, és valami nem hagyományosat készítene, akkor én a következőket, vagy ezek kombinációit ajánlom.
Mivel még van rucola a kertben (a boltokban is kapható) és nagy kedvencünk a cékla, az avokádó, a füge, most ezek határozzák meg a menüsort.
És, nem mellesleg, mivel ezek a fogások nagyon gyorsan elkészíthetők, nem kell a háziasszonynak az estét a a konyhában tölteni, a céklát pedig meg lehet előző nap sütni.
A receptek a képaláírásokra kattintva érhetők el.
Előételek:
Sült cékla sajttal |
Rucola fügével, sonkával |
Garnéla avokádóval, rucolával |
Főételek:
Grillezett lazac fokhagymával és kuszkusszal |
Roséra sült kacsamell, sült almával, szilvával |
Desszertek:
Mézes sült füge mascarponéval |
Füge gránátalmával és sabayonnal |
Borleves |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése