A saláta ebben az esetben jégsaláta volt sárgarépával, új hagymával, jó sok friss kaporral, fekete olíva- és kapribogyóval. A fűszerezés só, bors, chilis olívaolaj és tokaji aszú balzsamecet, melyet a 2010 őszén a „Hetedhét pásztortüzek” rendezvény alkalmával vettem Erdőbényén.
2011-03-20
Saláta füstölt hallal - egy könnyű vacsora
A saláta ebben az esetben jégsaláta volt sárgarépával, új hagymával, jó sok friss kaporral, fekete olíva- és kapribogyóval. A fűszerezés só, bors, chilis olívaolaj és tokaji aszú balzsamecet, melyet a 2010 őszén a „Hetedhét pásztortüzek” rendezvény alkalmával vettem Erdőbényén.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Igazán csábító ajánlat, csodás, étvágygerjesztő a fotó is.
A füstölt hal salátával, vagy csak citrommal és egy szelet friss kenyérrel, szinte minden alkalomra kitűnő választás.
Megjegyzés küldése