2013-01-02

Még 7 könnyű vacsora – most húsimádóknak fűszeresen


A 7 könnyű vacsora válogatás sikerén felbuzdulva, összegyűjtöttem még 7 könnyű vacsoraajánlatot, most csak húsimádóknak. Remélem, mindenki talál közte kedvére valót. Ha könnyű húsos ételről van szó, akkor jó választás a csirkemell, a sovány sertés- vagy marhahús, de süthetünk csirkecombot is, természetesen eltávolítva a bőrét. A köret az saláta, friss, párolt, vagy grillezett zöldség legyen. Az ételek elkészítéséhez használjunk sok zöldfűszert – bazsalikomot, kakukkfüvet, kaprot, tárkonyt, rozmaringot, zsályát, oregánót, turbolyát, petrezselymet... –, melyekkel igazán változatossá tehetők a fogások, és az emésztésre is jó hatással vannak.

 







4 megjegyzés:

Hankka írta...

Mind-mind ínycsiklandó, jó kis válogatás! :)

Édeskonyha írta...

Csodaszép színes és ízletes fogások. Bármelyik jöhetne!

trollanyu írta...

Mesés válogatás, én találtam kedvemre valót:) BÚÉK:)

wanna írta...

Köszi szépen, örülök, hogy tudtatok vagy /volna választani :)
BÚÉK!