2012-05-29

Citromos zöldborsóleves



A mentás és a zsenge zöldborsóleves után, itt van a tejfölös, citromos variáció. Ez is mesefinom. Elkészítése megegyezik a natúr változattal, annyi különbséggel, hogy a főzés befejezése előtt belekevertem 50 g krémes joghurt és 50 g tejföl keverékét, ügyelve a hőkiegyenlítésre (hogy a tejfölös keverék ki ne csapódjon).
Tálaláskor citrommal ízesítettem.

6 megjegyzés:

Erika írta...

Hú,jó kis üde tavaszi leves. Kipróbálom!:)

Lilla írta...

Nagyon üde, azt hiszem még a zöldborsóval is megbarátkoznék ha elém tennének egy ilyen tálkával!

Mrita írta...

Nagyon fantasztikus, még így nem készítettem, de kipróbálom, köszi az ötletet.

Vicuska írta...

Nagyon finom, tavaszias változat!!!

leon írta...

Szép leves :) és finom is lehet..., hogy készíted a csipetkét?

mellissina2 írta...

Nagyon finom lehet ez a leves!!!